![]() |
Jack Bauer'la 24 Star'da |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | ||
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1295 |
Alıntı Cevapla
Konu: Jack Bauer'la 24 Star'daGönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 20:25 |
|
|
Dennis Hopper ... Victor Drazen : Nur Subaşı
Jude Ciccolella ... Mike Novick : Erhan Abir ilk sezon finali Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen 2. sezon karakterleri seslendirenler Reiko Aylesworth
... Michelle Dessler : Elif Acehan Sarah Wynter ... Kate Warner : Berna BaşerLaura Harris ... Marie Warner : Bergen Coşkun Michelle Forbes ... Lynne Kresge (başkanın sekreteri) : Müge Oruçkaptan John Terry ... Bob Warner : Nüvit Candaner Phillip Rhys ... Reza Naiyeer : Özgür Özdural Skye McCole Bartusiak ... Megan Matheson - çocuk : Didem Atlıhan Tracy Middendorf ... Carla Matheson : Serpil Saraç Harris Yulin ... Roger Stanton : Nur Subaşı Innis Casey ... Miguel : Ahmet Taşar Michael Holden ... Ron Wieland - gazeteci : Aydoğan Temel Cem Kurtoğlu, Emin Şaylan, Kerem Kobanbay, Kubilay Penbeklioğlu... 2. sezon bölümleriyle pazar gece yarısı yayınlanıyor Düzenleyen cihanstar - 10-Ağustos-2010 Saat 06:39 |
||
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1295 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mayıs-2010 Saat 21:54 |
|
|
Star Tv'nin internet sitesindeki bilgiye göre 18 Mayıs Salı gecesi tekrar yayınlanacak.
fragmanı görmek için..: Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Düzenleyen cihanstar - 15-Mayıs-2010 Saat 21:58 |
||
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 20:00 |
|
diziyi internetten yeniden izledim;Teri Bauer'ı Müdrike Coşansu seslendirmiyor, dizinin seslendirmesinde yer alan bir sanatçıya sordum;Canan Sanan seslendirmiş. bu linkten bakabilirsiniz, videonun başındaki ses... Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Düzenleyen cihanstar - 15-Nisan-2010 Saat 20:06 |
||
|
|
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2010 Saat 20:48 |
|
ilk iki bölümü ardarda yayınladıktan sonra devamını getirmeyen Star Tv'deki 24'ü buradan izleyebilirsiniz : Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Düzenleyen cihanstar - 15-Nisan-2010 Saat 20:01 |
||
|
|
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2009 Saat 20:19 |
|
|
forumda telefon numarası verilemez, talebinizi stüdyolar kategorimizdeki internet adreslerinin iletişim bölümüne yazınız. Ayrıca Başak Hanım kimdir? Tony Almeida'yı Levent Üzümcü değil Tolga Tibet seslendirmişti.
|
||
|
|
||
![]() |
||
cango
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2009 Saat 10:24 |
|
|
Merhaba, ben Can CETIN. 24 dizisiyle ilgili olarak Başak Hanım'ın yazdığı yazıyı okudum. Jack Bauer'ı Tamer karadağlı ve tony almeida'yı Levent üzümcü seslendirecekmiş. Ve bazı reklamlarda seslendirme yapan kişilerle birlikte seslendirme yapmak istiyorum. Ben sizlere yardımcı olmak için seslendirme yapmak istiyorum. Sesim güçlüdür. Sizinle görüşme-randevu nasıl ayarlayabiliriz? Öğrenciyim. Sinema Televizyon bölümünü okuyorum. 19 yaşındayım ama sesim çok güçlü tok kalın ve bass olduğu için siz bile inanmayabilirsiniz. Şu anda yazdğım ve halen yazmakta olduğum 7 film var. Bunlar uluslar arası alandadır. Bir tanesi bitti ve haklarını satın alacağım. Pek çok eğitim aldım. Sinema ve tiyatro dünyasından pek çok kişi ile çalıştım. Oyunculuk eğitimleri, ses - nefes - şan eğitimleri aldım. Ayrıca Halk eğitim merkezi eğitimimden sertifikam var. Sesimin 2 oktavın üzerinde olduğu bilgisini verdiler. Seslendirme yapmak istiyorum. Size yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yaparım. İstanbul'dayım. Sizinle görüşmek için randevu talep ediyorum. Saygılar...
Düzenleyen cihanstar - 08-Aralık-2009 Saat 20:15 |
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2009 Saat 03:12 |
|
|
daha ilk bölümünde yayından kaldırılan başka bir yabancı dizi var mı! inanılır gibi değil star atv'den de beter çıktı, pes diyorum, bu kadar olur
![]() Neden yayından kaldırıldığı belli, sizin gibi düşünenler Star'ı e-posta yağmuruna tutmuştur, ilk bölüm reytingi de kötü çıkınca "bu işten vazgeçelim" dediler ![]() Düzenleyen cihanstar - 08-Aralık-2009 Saat 03:22 |
||
|
|
||
![]() |
||
pureocean
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2009 Saat 01:56 |
|
|
Star'yn da 24'ün dublajyly yayynlayaca?yny ö?rendi?imde
atv'nin dublajyny kullanyrlar sanyyordum. Yeni bir dublajmy?.
atv'de David Palmer'yn sesi faciaydy, di?erleri iyiydi. Star'yn
dublajynda Palmer'yn sesini be?endim fakat Jack Bauer ve
Tony'yi duyunca bu sevincim kursa?ymda kaldy. Ke?ke atv'nin
dublajyndaki Jack ve Tony'nin seslendirenler konu?saymy?.
Ke?ke Star TV, internet sitesinde "hangi karakteri hangi
ses konu?sun?" ?eklinde bir anket düzenleseymi?, örnek
5 ses konsa, onlary da izleyicilerin takdirine byrakylsaymy?.
Ayryca ses kaydy MONO idi. Dijital yayyn yapan bir kanalda
MONO kayyt komik kaçyyor. Üstelik böyle üst düzey bir dizi de.
LOST dizisinin dublajyna gösterilen ihtimâmyn 24'ten
esirgenmemesini dilerdim.
Star'da iki hafta 24'ü vermiyor. Acaba herkesin dublaja getirdi?i
ele?tirileri dikkate alyp dublajy yeniden mi yaptyryyorlar yoksa
bunlar atv'den de mi çabuk diziden caydylar?
|
||
![]() |
||
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2009 Saat 00:25 |
|
|
Tamer Karada?ly bir tek George Clooney'i seslendirince güzel oluyor diyorsun, ilginç.
kurtlar vadisi pusu'dan sonra yayynlayyp 24'ün reytingini artyrmaya çaly?my?lar ama ?imdilik planlary tutmamy? gözüküyor. |
||
|
|
||
![]() |
||
erdemgtr
Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 90 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2009 Saat 23:47 |
|
|
olabilirdi,
bence tamer karada?ly = george clooney
bu arada 24 ratinglerde 44. olmu? gece gece iyi izlenmi? bence...
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |