Dublajcilar.Com / Türkiyede Dublaj & Seslendirme: Tara Reid
Dublajcilar.Com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Dublaj ve Seslendirme Hakkynda > Özde?le?en Sesler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Aman Tanrım/Bruce Almighty ... Christian Slater Burcu Güneştutar TAŞDİBİ Berna BAŞER Majestic (kanaltürk) Cesur Yürek Josh Hartnett Burcu BAŞARAN Serkan Altunorak Çok Özel Haber - The Shippi...

Tara Reid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1181
  Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tara Reid
    Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2010 Saat 12:25

Devil's Poind (Korkunç Balayı) Kanal D ve My Boss's Daughter (Patronun Kızı) Kanal D'de Elif Acehan seslendirdi.Çok yakışıyor Elif hanım Thumbs%20Up

Yukarı Dön
Nilay Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2753
  Alıntı Nilay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 01:01
If I Had Known I Was a Genius (Dahi Olmak) TV8......Gülnur Badakal

Yukarı Dön
burcu_kolik Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 916
  Alıntı burcu_kolik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 13:34
Elif Acehan çok yakışıyor cidden

Yukarı Dön
Insomania Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 344
  Alıntı Insomania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 18:28
Tabiki ve tartışmasız Elif Acehan özdeşleşti Tarayla başka bir isim komik olur ayrıca Gülnur Badakal kim?? Confused

Yukarı Dön
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 13:33
Orjinalini yazan: Insomania

Tabiki ve tartışmasız Elif Acehan özdeşleşti Tarayla başka bir isim komik olur ayrıca Gülnur Badakal kim?? Confused

Gülnur Badakal dublaj sanatçısıdır Insomania Smile  Daha çok Kanaltürkün ve Tv8 in filmlerinde duyabilirsin bende bilmiyordum ismini sesini duyuyordum da kim olduğunu Ares Seslendirme Stüdyosunun sitesindeki demodan öğrenmiştim forumdaki arkadaşlar sayesinde sende bak istersen oraya

Yukarı Dön
Insomania Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 344
  Alıntı Insomania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2010 Saat 19:40
bende seslendirme sanatçısı olduğunu biliyorum:))) demek istediğim adını ilk defa duydum kim yani?? Ares diye bir stüdyo olduğunuda ilk defa duyuyorum Confused

Yukarı Dön
burcu_kolik Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 916
  Alıntı burcu_kolik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2010 Saat 16:31
Bence duyacağına google a Ares seslendirme stüdyosu yaz ve hemen incele siteyi harika dublaj sanatçılarının olduğu bir stüdyo burası gerçi senin bazı yazılarına bakıp kimleri sevdiğini gördükten sonra buraya harika sanatçılar var yazmayacağından eminim:D

Yukarı Dön
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 17:08

bende seslendirme sanatçısı olduğunu biliyorum:))) demek istediğim adını ilk defa duydum kim yani?? Ares diye bir stüdyo olduğunuda ilk defa duyuyorum Confused

Tabiki seslendirme sanatçısı şarkıcı falan değil:)) Google a yaz hem stüdyoyu öğren bilmiyormuşsun ya hem de Gülnur Badakalın ses örneğini dinle benden bu kadar InsomaniaSleepy

Yukarı Dön
cihanstar Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Forum Görevlisi

Gönderilenler: 1300
  Alıntı cihanstar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 20:18

Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
Yukarı Dön
cihanstar Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Forum Görevlisi

Gönderilenler: 1300
  Alıntı cihanstar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-Mart-2010 Saat 21:00
Orjinalini yazan: Nilay

If I Had Known I Was a Genius (Dahi Olmak) TV8......Gülnur Badakal

şu anda TNT'de yayınlanıyor, bu kanalda Elif Acehan seslendirmiş.

dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör