![]() |
Tara Reid |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Konu: Tara ReidGönderim Zamanı: 29-Ocak-2010 Saat 12:25 |
![]()
Devil's Poind (Korkunç Balayı) Kanal D ve My Boss's Daughter (Patronun Kızı) Kanal D'de Elif Acehan seslendirdi.Çok yakışıyor Elif hanım ![]() |
|
![]() |
|
Nilay
Moderatör
Kayıt Tarihi: 28-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2753 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 01:01 |
|
If I Had Known I Was a Genius (Dahi Olmak) TV8......Gülnur Badakal
|
|
![]() |
|
burcu_kolik
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 916 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2010 Saat 13:34 |
|
Elif Acehan çok yakışıyor cidden
|
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 18:28 |
|
Tabiki ve tartışmasız Elif Acehan özdeşleşti Tarayla başka bir isim komik olur ayrıca Gülnur Badakal kim??
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 13:33 |
Gülnur Badakal dublaj sanatçısıdır Insomania Daha çok Kanaltürkün ve Tv8 in filmlerinde duyabilirsin bende bilmiyordum ismini sesini duyuyordum da kim olduğunu Ares Seslendirme Stüdyosunun sitesindeki demodan öğrenmiştim forumdaki arkadaşlar sayesinde sende bak istersen oraya |
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2010 Saat 19:40 |
|
bende seslendirme sanatçısı olduğunu biliyorum:))) demek istediğim adını ilk defa duydum kim yani?? Ares diye bir stüdyo olduğunuda ilk defa duyuyorum
|
|
![]() |
|
burcu_kolik
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 916 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2010 Saat 16:31 |
|
Bence duyacağına google a Ares seslendirme stüdyosu yaz ve hemen incele siteyi harika dublaj sanatçılarının olduğu bir stüdyo burası gerçi senin bazı yazılarına bakıp kimleri sevdiğini gördükten sonra buraya harika sanatçılar var yazmayacağından eminim:D
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 17:08 |
Tabiki seslendirme sanatçısı şarkıcı falan değil:)) Google a yaz hem stüdyoyu öğren bilmiyormuşsun ya hem de Gülnur Badakalın ses örneğini dinle benden bu kadar Insomania ![]() |
|
![]() |
|
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1300 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 20:18 |
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen |
|
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
|
![]() |
|
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1300 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2010 Saat 21:00 |
şu anda TNT'de yayınlanıyor, bu kanalda Elif Acehan seslendirmiş. |
|
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |