Dublajcilar.Com / Türkiyede Dublaj & Seslendirme: Animatrix
Dublajcilar.Com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > TV ve Sinemada Dublaj > Animasyon Filmlerde Dublaj
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Christian Slater Josh Hartnett Burcu BAŞARAN Serkan Altunorak Çok Özel Haber - The Shippi... Edge Of Darkness/İntikam Pe... It - O Aydoğan TEMEL Berna BAŞER Robin Hood: Hırsızlar Prensi

Animatrix

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cihanstar Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Forum Görevlisi

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 1295
  Alıntı cihanstar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Animatrix
    Gönderim Zamanı: 24-Mart-2010 Saat 21:47
Animatrix, kurgusal Matrix evreninde geçen, 2003 yapımı dokuz animasyon kısa filmi içeren bir ürün. Çalışmanın yapımına, film serisinin yazarları ve yönetenleri olan Wachowski kardeşlerin, ilk Matrix filmini Japonya'da tanıtımları sırasında başlanmıştır. Burada Matrix evreninin yaratılmasında katkısı olan anime film yapımcıları ile görüşülerek, işbirliği sağlanmıştır.

Wachowski kardeşler tarafından tasarlanarak, dört parçası yazılmasına karşın yapılan animasyonların yönetiminde yer almamışlardır. Çalışmanın yöntemsel tarafı Japon animasyon işinde bilinen kişiler tarafından gerçekleştirilmiştir.

animatrix
vcdde Türkçe Seslendirme

dış ses : Uğur Taşdemir

1. hikaye : Final Flight of the Osiric (Osiric'in son uçuşu)
sahne sırası : Arzu Doğan, İlham Erdoğan, Erhan Türkmen, Uğur Arslanoğlu...
bölümün başındaki siyahi adamla bölümün sonunda tanıdık yaşlı bir bayan sesi var ama onları çıkaramadım

2. hikaye : The Second Renaissance-part 1 (İkinci Rönesans-bölüm 1)
Anlatıcı : Parla Şenol tvdeki sesler : Aysun Topar, Burcu Güneştutar

3. hikaye : The Second Renaissance-part 2 (İkinci Rönesans-bölüm 2)
Anlatıcı : Parla Şenol sahne sırası : Ercan Demirel, Fatih Özacun, Cenk Sözeri, Figen Harman...

4. hikaye : Kid's Story (çocuğun hikayesi)
çocuğun sesini bilmiyorum
Öğretmen : Rıdvan Çelebi, Neo : Yekta Kopan, Trinity : Burcu Başaran

5. hikaye : Program
Burcu Başaran, Mazlum Kiper

6. hikaye : World Record (Dünya Rekoru)
Anlatıcı : Parla Şenol
Atletin sesini bilmiyorum
Uğur Arslanoğlu (spiker), Aziz Güngör, Ercan Demirel, İlham Erdoğan, Arzu Doğan (muhabir), Burcu Güneştutar (hemşire), Ahmet Nasıroğlu...

7. hikaye : Beyond (ötesi)
Berrak Kuş, Figen Harman, Oya Küçümen, Arda Aydın, Burcu Başaran, Arzu Doğan, Mehmet Ali İşgüder, Ahmet Nasıroğlu...

8. hikaye : A Detective Story (bir dedektifin hikayesi)
dedektif : Murat Atıl, Trinity : Burcu Başaran...

9. hikaye : Matriculated (mezuniyet)
Erhan Türkmen, Gülen Karaman, Talat Bulut, İlham Erdoğan...

Düzenleyen cihanstar - 05-Nisan-2010 Saat 21:19

dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör
Simge
Forum Görevlisi

Alıntı cihanstar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Mart-2010 Saat 15:55
yaşlı kadının sesi Rüçhan Çalışkur, çocuğun sesi de Ahmet Taşar galiba, seslerini değiştirmişler, o yüzden emin olamadım
bunlar doğruysa geriye videonun başındaki siyahi adamla sonundaki atletin sesi kalıyor, rica etsem şu linke bir bakar mısınız?
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
Yukarı Dön
tolgags35 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 141
  Alıntı tolgags35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 14:52
yasli kadin: ruchan caliskur
Cocuk:Onur Kiris
Atlet:Talat Turhan Turkeli

Filmin basindaki zencinin sesini ben de taniyamadim

Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör
Simge
Forum Görevlisi

Alıntı cihanstar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 19:36
çok teşekkürler

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör