![]() |
Animatrix |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1295 |
Alıntı Cevapla
Konu: AnimatrixGönderim Zamanı: 24-Mart-2010 Saat 21:47 |
|
Animatrix, kurgusal Matrix evreninde geçen, 2003 yapımı dokuz animasyon kısa filmi içeren bir ürün. Çalışmanın yapımına, film serisinin yazarları ve yönetenleri olan Wachowski kardeşlerin, ilk Matrix filmini Japonya'da tanıtımları sırasında başlanmıştır. Burada Matrix evreninin yaratılmasında katkısı olan anime film yapımcıları ile görüşülerek, işbirliği sağlanmıştır.
Wachowski kardeşler tarafından tasarlanarak, dört parçası yazılmasına karşın yapılan animasyonların yönetiminde yer almamışlardır. Çalışmanın yöntemsel tarafı Japon animasyon işinde bilinen kişiler tarafından gerçekleştirilmiştir. animatrix vcdde Türkçe Seslendirme dış ses : Uğur Taşdemir 1. hikaye : Final Flight of the Osiric (Osiric'in son uçuşu) sahne sırası : Arzu Doğan, İlham Erdoğan, Erhan Türkmen, Uğur Arslanoğlu... bölümün başındaki siyahi adamla bölümün sonunda tanıdık yaşlı bir bayan sesi var ama onları çıkaramadım 2. hikaye : The Second Renaissance-part 1 (İkinci Rönesans-bölüm 1) Anlatıcı : Parla Şenol tvdeki sesler : Aysun Topar, Burcu Güneştutar 3. hikaye : The Second Renaissance-part 2 (İkinci Rönesans-bölüm 2) Anlatıcı : Parla Şenol sahne sırası : Ercan Demirel, Fatih Özacun, Cenk Sözeri, Figen Harman... 4. hikaye : Kid's Story (çocuğun hikayesi) çocuğun sesini bilmiyorum Öğretmen : Rıdvan Çelebi, Neo : Yekta Kopan, Trinity : Burcu Başaran 5. hikaye : Program Burcu Başaran, Mazlum Kiper ![]() 6. hikaye : World Record (Dünya Rekoru) Anlatıcı : Parla Şenol Atletin sesini bilmiyorum Uğur Arslanoğlu (spiker), Aziz Güngör, Ercan Demirel, İlham Erdoğan, Arzu Doğan (muhabir), Burcu Güneştutar (hemşire), Ahmet Nasıroğlu... 7. hikaye : Beyond (ötesi) Berrak Kuş, Figen Harman, Oya Küçümen, Arda Aydın, Burcu Başaran, Arzu Doğan, Mehmet Ali İşgüder, Ahmet Nasıroğlu... 8. hikaye : A Detective Story (bir dedektifin hikayesi) dedektif : Murat Atıl, Trinity : Burcu Başaran... 9. hikaye : Matriculated (mezuniyet) Erhan Türkmen, Gülen Karaman, Talat Bulut, İlham Erdoğan... Düzenleyen cihanstar - 05-Nisan-2010 Saat 21:19 |
|
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
|
![]() |
|
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1295 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Mart-2010 Saat 15:55 |
|
yaşlı kadının sesi Rüçhan Çalışkur, çocuğun sesi de Ahmet Taşar galiba, seslerini değiştirmişler, o yüzden emin olamadım
bunlar doğruysa geriye videonun başındaki siyahi adamla sonundaki atletin sesi kalıyor, rica etsem şu linke bir bakar mısınız? Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen |
|
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
|
![]() |
|
tolgags35
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 14-Temmuz-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 141 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 14:52 |
|
yasli kadin: ruchan caliskur
Cocuk:Onur Kiris
Atlet:Talat Turhan Turkeli
Filmin basindaki zencinin sesini ben de taniyamadim
|
|
![]() |
|
cihanstar
Moderatör
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 19:36 |
|
çok teşekkürler
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |