![]() |
Kadir Özübek Röportajı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
kyraç
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 18-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kadir Özübek RöportajıGönderim Zamanı: 07-Temmuz-2008 Saat 21:42 |
|
Te?ekkürler.Ellerinize sa?lyk.. |
|
![]() |
|
BySempatiqK
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2008 Saat 04:25 |
|
selamlar kadir için yazylan ilgiler haryka ben kadiri Sanaldan tanydym ve gerçekten adam gibi adam ve duru?u olsun sesi olsun harbi mükemmel bir insan ve böyle bir insany türkiye kazanmasy mükemmel iyiki varsyn kadir özübek
|
|
![]() |
|
bykarizma
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 23:02 |
|
kadir özübek sesini herkes tanyr ama kendini pek bilenimiz yoktu dilinize yüre?inize sa?lyk resimde eklemeniz çok iyi olmu? bana kalyrsa onun sesinin üstüne ses tanymyyorum adam herkese yaky?tyryp her?ekle sokuyor tek kelimeyle tebrikler ve ba?arylar diliyorum...çaly?malaryny takp etmeye devam edice?imizide burdan belirtiyorum.....
|
|
![]() |
|
kayba
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 486 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 15:02 |
|
Kadir Özübekin Fragman sesleri çok güzel süper i? çyakrtyyor zaten ilk duydu?umda demi?tim kesin fragmanda konu?maly diye ancak ?unada söyliyebilirim Ayhan Kahya da Ynanylmaz yapyyor fragman seslerini.
|
|
![]() |
|
Blanx
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 866 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 02:30 |
|
Kadir Özübekin Dublaj kayytlarynyn bir kysmyna
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
video sistemimizden izleyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
kayba
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 486 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 18:36 |
|
kadir özübek harika bir ses yane ses rengi ya?ly sert ve çok cyzyrtyly ve süper oluyor bu ?ekilde içinde bulundu?u i?leri hep ba?aryly röportaj süper saol blanx
?imdi sitedeki sesi dinledin Waaw çok ?anslyymy? kadir bey. Düzenleyen kayba - 09-Haziran-2008 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
NortonMan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 17:32 |
|
çok merak etti?im bir sanatçyydy aslynda di?er forumlarda takip ediyorduk ama bu kadar geni? bir ?ekilde görmemi?tim bu röportajy gerçekle?tiren arkada?lara te?ekkür ederim ellerinize yüre?inize sa?lyk umarym devamy gelir hemde burada dublaj sanatçylary ile bizim aramyzda aracy olmanyza ve sorularyda bizim sormamyza izin vererek bir ayrycalyk yapmanyzyda çok çok tebrik ediyor ?apka çykaryyorum.
Düzenleyen NortonMan - 09-Haziran-2008 Saat 17:34 |
|
![]() |
|
DragonFX
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 15:47 |
|
harika bir röportaj olmu? ben bu kadar iyi tanymyyordum kadir özübek ho? ve güzel bir röportaj olmu? açykcasy çok tatly biri aslynda bence ilerleyen dönemlerde çok daha iyi yerlerde görece?imizden eminim.
|
|
![]() |
|
burcu_kolik
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 916 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 12:14 |
|
cidden çok açyklayycy bir röportaj olmu? Blanx Kadir beye te?ekkür ediyoruz röportajlaryn devamyny diliyorum:)
|
|
![]() |
|
Blanx
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 866 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 04:31 |
|
Sevgili Kadir ÖZÜBEK' e tekrar tekrar te?ekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |