Dublajcilar.Com / Türkiyede Dublaj & Seslendirme: Kadir Özübek Röportajı
Dublajcilar.Com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Dublajcilar.Com Genel > Röportajlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Christian Slater Josh Hartnett Burcu BAŞARAN Serkan Altunorak Çok Özel Haber - The Shippi... Edge Of Darkness/İntikam Pe... It - O Aydoğan TEMEL Berna BAŞER Robin Hood: Hırsızlar Prensi

Kadir Özübek Röportajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kyraç Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 26
  Alıntı kyraç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir Özübek Röportajı
    Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2008 Saat 21:42

Te?ekkürler.Ellerinize sa?lyk..

Yukarı Dön
BySempatiqK Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı BySempatiqK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2008 Saat 04:25
selamlar kadir için yazylan ilgiler haryka ben kadiri Sanaldan tanydym ve gerçekten adam gibi adam ve duru?u olsun sesi olsun  harbi  mükemmel bir insan ve böyle bir insany türkiye kazanmasy mükemmel iyiki varsyn kadir  özübek

Yukarı Dön
bykarizma Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı bykarizma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 23:02
kadir özübek sesini herkes tanyr ama kendini pek bilenimiz yoktu dilinize yüre?inize sa?lyk resimde eklemeniz çok iyi olmu? bana kalyrsa onun sesinin üstüne ses tanymyyorum adam herkese yaky?tyryp her?ekle sokuyor tek kelimeyle tebrikler ve ba?arylar diliyorum...çaly?malaryny takp etmeye devam edice?imizide burdan belirtiyorum.....

Yukarı Dön
kayba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 486
  Alıntı kayba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 15:02
Kadir Özübekin Fragman sesleri çok güzel süper i? çyakrtyyor zaten ilk duydu?umda demi?tim kesin fragmanda konu?maly diye  ancak ?unada söyliyebilirim Ayhan Kahya da Ynanylmaz yapyyor fragman seslerini.

Yukarı Dön
Blanx Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 866
  Alıntı Blanx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2008 Saat 02:30
Kadir Özübekin Dublaj kayytlarynyn bir kysmyna

Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

video sistemimizden izleyebilirsiniz.

Yukarı Dön
kayba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 486
  Alıntı kayba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 18:36
kadir özübek harika bir ses yane ses rengi ya?ly  sert ve çok cyzyrtyly ve süper oluyor bu ?ekilde içinde bulundu?u  i?leri hep ba?aryly röportaj süper saol blanx

?imdi sitedeki sesi dinledin Waaw çok ?anslyymy? kadir bey.

Düzenleyen kayba - 09-Haziran-2008 Saat 18:45

Yukarı Dön
NortonMan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
  Alıntı NortonMan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 17:32
çok merak etti?im bir sanatçyydy aslynda di?er forumlarda takip ediyorduk ama bu kadar geni? bir ?ekilde görmemi?tim bu röportajy gerçekle?tiren arkada?lara te?ekkür ederim ellerinize yüre?inize sa?lyk umarym devamy gelir hemde burada dublaj sanatçylary ile bizim aramyzda aracy olmanyza ve sorularyda bizim sormamyza izin vererek bir ayrycalyk yapmanyzyda çok çok tebrik ediyor ?apka çykaryyorum.

Düzenleyen NortonMan - 09-Haziran-2008 Saat 17:34

Yukarı Dön
DragonFX Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
  Alıntı DragonFX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 15:47
harika bir röportaj olmu? ben bu kadar iyi tanymyyordum kadir özübek ho? ve güzel bir röportaj olmu? açykcasy çok tatly biri aslynda bence ilerleyen dönemlerde çok daha iyi yerlerde görece?imizden eminim.

Yukarı Dön
burcu_kolik Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 916
  Alıntı burcu_kolik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 12:14
cidden çok açyklayycy bir röportaj olmu? Blanx Kadir beye te?ekkür ediyoruz röportajlaryn devamyny diliyorum:)

Yukarı Dön
Blanx Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 866
  Alıntı Blanx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2008 Saat 04:31
Sevgili Kadir ÖZÜBEK' e tekrar tekrar te?ekkür ederiz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör