![]() |
Yeni Gelenler Buraya. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Yazar | |
senturk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Aralık-2009 Saat 01:07 |
|
Merhabalar ismim Mehmet ŞENTÜRK sesimin güzel olduğunu kullanmam gerektiğini çok duydum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmediğim için kullanamadım Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen seslendirdiğim 3 şiir var Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Aralık-2009 Saat 16:38 |
|
Güzel ve değişik bir ses tonunuz var ben beğendim kolay gelsin size bu yolda:)
|
|
![]() |
|
senturk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Aralık-2009 Saat 16:53 |
Bilgisayar mikronu ile yapılan bir kayıt daha profesyonel ses sitemleri ile yapılırsa sanırım daha iyi olur Yorumunuz olumlu eleştiriniz için teşekkür ederim !
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Aralık-2009 Saat 16:56 |
|
Elbetteki stüdyoda seslendirseniz daha da güzel olur teknik açıdan yani yine de güzel bir ses tonunuz var isterseniz dublaj stüdyolarına başvurun
|
|
![]() |
|
yasemin yasemin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2010 Saat 19:13 |
|
merhaba bende yeni üye oldum.. seslendirme sanatına büyük ilgim var. bu konuda sizlerden yarıdm almak istiyorum. konuyla alakalı bi deneyimim olmadı ancak gerçek bir seslendirme stüdyosu görmek veya seslendirme anına tanık olmak istiyorum . bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşar varsa çok sevinirim :)
|
|
![]() |
|
cihanstar
Moderatör
Forum Görevlisi Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 1295 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2010 Saat 23:17 |
|
hoşgeldiniz, bu linkteki röportajda seslendirme anında çekilmiş görüntüler var.
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen |
|
|
dublaj dubbing seslendirme http://www.cihanstar.blogcu.com synchronisation synchronisierung vocalization
|
|
![]() |
|
cüneyd
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2010 Konum: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2010 Saat 12:46 |
|
Merhaba. Türkçe dublaj dostlarıyla aynı ortamda bulunmak çok güzel. Türkçe dublaja olan ilgim ve sevgim uzun yıllar önce başladı. İçimdeki bu duyguyu açıklamak ve tanımlamak gerçekten çok zor. Beni Türkçe dublaja sevgi ve saygıyla bağlayan ait olduğum Türk milletine duyduğum sevgidir. İyi yazışmalar.
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 13:44 |
|
Girmeyeli yeni isimler katılmış aramıza hoşgeldin Cüneyd dublaj için doğru yerdesin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |