![]() |
Kirsten Dunst |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8910 |
| Yazar | |
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2009 Saat 14:33 |
|
Elif hanym çok yaky?my?ty dün ak?amki filmde ke?ke Spider Man in bütün serilerinde de kendisi seslendirseydi Kristen Dunst y hep farkly sanatçylar seslendirdi
|
|
![]() |
|
Alex De Souza
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Nisan-2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 624 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2009 Saat 19:02 |
ke?ke amma biliyosun Elif hanym sadece Akla Karada çaly?yyo Spider manin di?er serileri farkly stüdyolarda alynmy? o yüzden farkly sanatçylar seslendirdi hepsi Akla Karada alynsaydy o zaman hepsinde Elif hanymy duyardyk |
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2009 Saat 13:54 |
|
Stüdyo farklyly?yny elbette biliyorum da ama ben Kirsten Dunst e Elif hanymla beraber Burcu hanymy da yaky?tyryyorum ?öyleki duygusal ve romantik filmlerde Elif hanym çok yaky?yyor macera ve aksiyon filmlerinde Burcu hanym yaky?yyor böyle seslendirseler daha iyi olur :)
|
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 18:37 |
|
Kirsten ın bütün filmlerinde ister macera olsun ister duygusal ister de korkunç bir film olsun Elif hanımdan başkası yakışmıyo Türkiyedeki tek sesi Elif Acehandır herkes bunu bilsin
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 13:29 |
Çok iddialı konuşuyorsun sana katılmıyorum tek sesi şudur diye birşey yok özdeş ses desen anlarım da tek sesi şudur demen yanlış |
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2010 Saat 19:47 |
|
gayet net konuşuyorum Seagirl konuşmam sana göre iddia ama bana göre diil her zaman Kirsten de Elif Acehan bir numara
|
|
![]() |
|
burcu_kolik
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 916 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2010 Saat 16:29 |
|
Abartma Insomania tek sesi değil ama yakışan bir tek ses var o da Burcu Güneştutardır Spider man serisini hatırla nasıl yakışmıştı bundan yola çıkarak film ister macera ister duygusal olsun Burcu hanım yakışır ki zaten yakışıyorda
|
|
![]() |
|
Venedik*
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Kasım-2009 Konum: - Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 299 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2010 Saat 01:59 |
|
Aysun Topar ve Burcu Güneştutar'ın sesi oyuncuya çok yakışıyor.
|
|
|
VD
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 17:05 |
|
Konu nerden nereye gelmiş anlaşılıyorki herkesin kendine göre özdeş bir sesi var sen ne yazarsan ne dersen de boşa
benim açımdan konu kapanmıştır
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8910 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |