Dublajcilar.Com / Türkiyede Dublaj & Seslendirme: Kirsten Dunst
Dublajcilar.Com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Dublaj ve Seslendirme Hakkynda > Özde?le?en Sesler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Aman Tanrım/Bruce Almighty ... Christian Slater Burcu Güneştutar TAŞDİBİ Berna BAŞER Majestic (kanaltürk) Cesur Yürek Josh Hartnett Burcu BAŞARAN Serkan Altunorak Çok Özel Haber - The Shippi...

Kirsten Dunst

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 8910
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1181
  Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2009 Saat 14:33
Elif hanym çok yaky?my?ty dün ak?amki filmde ke?ke Spider Man in bütün serilerinde de kendisi seslendirseydi Kristen Dunst y hep farkly sanatçylar seslendirdi

Yukarı Dön
Alex De Souza Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 624
  Alıntı Alex De Souza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2009 Saat 19:02
Orjinalini yazan: Seagirl

Elif hanym çok yaky?my?ty dün ak?amki filmde ke?ke Spider Man in bütün serilerinde de kendisi seslendirseydi Kristen Dunst y hep farkly sanatçylar seslendirdi

ke?ke amma biliyosun Elif hanym sadece Akla Karada çaly?yyo Spider manin di?er serileri farkly stüdyolarda alynmy? o yüzden farkly sanatçylar seslendirdi hepsi Akla Karada alynsaydy o zaman hepsinde Elif hanymy duyardyk Wink 

Yukarı Dön
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2009 Saat 13:54
Stüdyo farklyly?yny elbette biliyorum da ama ben Kirsten Dunst e Elif hanymla beraber Burcu hanymy da yaky?tyryyorum ?öyleki duygusal ve romantik filmlerde Elif hanym çok yaky?yyor macera ve aksiyon filmlerinde Burcu hanym yaky?yyor böyle seslendirseler daha iyi olur :)

Yukarı Dön
Insomania Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 344
  Alıntı Insomania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 18:37
Kirsten ın bütün filmlerinde ister macera olsun ister duygusal ister de korkunç bir film olsun Elif hanımdan başkası yakışmıyo Türkiyedeki tek sesi Elif Acehandır herkes bunu bilsin

Yukarı Dön
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 13:29
Orjinalini yazan: Insomania

Kirsten ın bütün filmlerinde ister macera olsun ister duygusal ister de korkunç bir film olsun Elif hanımdan başkası yakışmıyo Türkiyedeki tek sesi Elif Acehandır herkes bunu bilsin

Çok iddialı konuşuyorsun sana katılmıyorum tek sesi şudur diye birşey yok özdeş ses desen anlarım da tek sesi şudur demen yanlış

Yukarı Dön
Insomania Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 344
  Alıntı Insomania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2010 Saat 19:47
gayet net konuşuyorum Seagirl konuşmam sana göre iddia ama bana göre diil her zaman Kirsten de Elif Acehan bir numara 

Yukarı Dön
burcu_kolik Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 916
  Alıntı burcu_kolik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2010 Saat 16:29
Abartma Insomania tek sesi değil ama yakışan bir tek ses var o da Burcu Güneştutardır Spider man serisini hatırla nasıl yakışmıştı bundan yola çıkarak film ister macera ister duygusal olsun Burcu hanım yakışır ki zaten yakışıyorda

Yukarı Dön
Venedik* Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 299
  Alıntı Venedik* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2010 Saat 01:59
Aysun Topar ve Burcu Güneştutar'ın sesi oyuncuya çok yakışıyor.

VD
Yukarı Dön
Seagirl Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 17:05
Konu nerden nereye gelmiş anlaşılıyorki herkesin kendine göre özdeş bir sesi var sen ne yazarsan ne dersen de boşa Sleepy  benim açımdan konu kapanmıştır

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 8910

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör