![]() |
Caillou - Yumurcak TV |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nilay
Moderatör
Kayıt Tarihi: 28-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2753 |
Alıntı Cevapla
Konu: Caillou - Yumurcak TVGönderim Zamanı: 25-Temmuz-2009 Saat 14:18 |
|
Caillou :Ylkgül Kaya
Annesi :Figen Sumeli
Babasy :Kerem Kobanbay
Büyükbabasy :Tarkan Koç
Büyükannesi :Arzu Akyn
Anlatan :Zeyno Eracar
Ayryca bugünkü bölümde; Bakycysyny Elif Acehan; arkada?laryndan birisini Devrim Zeynep Ate?er, servis ?oförünü de Emin ?aylan seslendirdi.
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Bu linkten Türkçe dublajly izleyebilirsiniz.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2009 Saat 12:49 |
|
Geçen ay ATV de izledim çok güzel ve e?lenceli bir çizgi film Akla Kara yapymy bir çizgi film daha:) Özellikle Figen hanym ve Kerem Kobanbay y çok be?endim bir de Zeynep hanymy Caillou nun çekik gözlü arkada?yny seslendirmi?ti çok yaky?my?ty baya? be?endim:) Bir daha çykmady ATV de,Yumurcak TV de bizde yok:((
|
|
![]() |
|
burcu_kolik
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 916 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2009 Saat 13:04 |
|
ATV de Cumartesi sabahlary çykyyordu birkaç hafta önce denk gelmi?tim bana çizgi film Cedric çakmasy gibi geldi ama bu çizgi filmin çizimleri bir felaket Cedricle kyyaslanamaz bile fakat seslendirme kadrosuna diyecek hiçbir?eyim yok hepsi çok yaky?yyor yalnyz tek bir itirazym var Caillou yu Didem Atlyhan seslendirseymi? daha ho? olurmu?
|
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 12:41 |
|
Cedricten daha güzel bence en azından çocuklara her bölümde bişiy öğretiyo cedric gibi yaramaz dil:)) seslendirme kadrosuda süper
|
|
![]() |
|
Seagirl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2008 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1181 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2010 Saat 17:52 |
|
Karşılaştırma yapmamak lazım Cedric çok farklı bu daha çok öğretici bir çizgi film Cedric te afacan bir çocuğun maceralarını izliyorduk ayrıca da komikti:))
|
|
![]() |
|
Insomania
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2010 Saat 18:31 |
|
onu bunu bilmem cedrice göre hem kat kat güzel hemde öğretici bi çizgi film ayrıca şarkısıda çok güzel:))
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |